makaleler
 İstasyon güvenliğine ne kadar önem veriyoruz ? - 22.05.2007

Gürdal ORAK, OPET'te İstasyon Satışları ve Mühendislik Müdürü olarak görev yapıyor. Kendisiyle pompa bakım ve servis elemanlarına verdiği eğitim sırasında tanışma fırsatını bulmuştum.

ORAK, orada bayilerin ve servis elemanlarının istasyonlarda nasıl çalışması gerektiği ve istasyon güvenliği konusunda çarpıcı bilgiler vermişti.
Bu konu benim son derece ilgimi çekmiş ve kendisiyle istasyon güvenliği hakkında bir röportaj yapmak istediğimi belirtmiştim.

İşte bu röportajı geçtiğimiz günlerde yapma fırsatını bulduk.

Gürdal ORAK, istasyon güvenliği konusunda bir noktanın üzerinde önemle duruyor.

Akaryakıt buharı... Havadan ağır olduğu için alçak zeminli mekanlarda biriken akaryakıt buharının patlama riski oldukça yüksek.

Bunun anlamı şu : Özellikle bodrumlu istasyonlar patlama konusunda risk taşıyorlar.

Son derece önemli olduğuna inandığım, insan hayatını direkt olarak etkileyen bu konuda Sayın ORAK'ın söylediklerini dikkate almak ve alınması gereken önlemleri vakit geçirtmeden uygulamak, her şeyden önce insanlık görevidir diye düşünüyorum.

tüm makaleler
Tasarım Grup | Duygu AĞIRAL'ın katkılarıyla  |  XHTML 1.0 | CSS 2.1  |

ORAK Proje Yönetimi Eğitim ve Danışmanlık Ltd. Şti. - Akaryakıt, danışmanlık, Akaryakıt İstasyonları, Petrol Sektörü, LPG danışmanlık, Proje Kontrolü, ISIG Eğitimleri, SEÇ Eğitimleri, SEÇ-G Eğitimleri, ISEÇ Eğitimleri, Emniyetli Çalışma, Akaryakıt İstasyonu Teknik Eğitimleri, LPG proje hizmetleri, Akaryakıt istasyonu proje hizmetleri, Müteahhit akreditasyonu, Müteahhit Yeterlilik, Müteahhit Ön yeterlilik, Müteahhit Emniyet Pasaportu, Safety, ISO 9001, OHSAS 14001, Akaryakıt İstasyon Ruhsatı, Akaryakıt İstasyon Yönetmeliği, Saha Betonu, TSE 12820, TSE 11939, Kaza Nedenleri, Kaza Önlemleri, İş Sağlığı ve İş Güvenliği, Mevzuat, Mevzuatlar, Akaryakıt İstasyon Mevzuatları, Müteahhit Yeterliliği, Müteahhit Eğitimi, Tank Kaplaması, Tank Cidarlaması, Akaryakıt Tank Temizliği, Akaryakıt Tank Cidarlaması, Akaryakıt Tank Kaplaması, Akaryakıt Tank Tamiri, NEBOSH International General Certificate, NEBOSH, NEBOSH Uluslararası Sertifika Egitimi, NEBOSH İş sağlığı ve Güvenliği Eğitimi, NEBOSH Training, NEBOSH IGC, NEBOSH Eğitimi, IOSH Managing Safely, IOSH Egitimi, IOSH İş Sağlığı ve Güvenliği